ORANGE !!! Czy ktoś na forum pracuje w ORANGE?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • elpolacco
    L&K
    • 2010
    • 1372
    • Volkswagen
    • CYVB 1.2 TSI 110 KM

U nas w firmie podpisali jakieś nowe umowy z Play-em i dostaliśmy nowe karty sim bez telefonów. Mamy do wszystkich sieci za free + darmowy internet (przed pół roku darmowy LTE, a teraz już tylko HDSPA). Zasięg znacznie lepszy niż z Orange jaki mam prywatnie. Obie karty w jednym telefonie więc mam dobre porównanie.
    VW Golf Sportsvan 1.2 TSI 110KM

Komentarz

• Eidos71
      RS
      • 2011
      • 2050
      • Octavia II (1Z3)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Mam problem (może komuś wydawać się, że to nie problem) - ostatnio (ok. miesiąca temu) przedłużyłem umowę w Orange. Dzisiaj otrzymałem przesyłkę kurierską z portfelem męskim Wittchen za 460 PLN,-. Nadawcą jest "Akcje specjalne" z Ołtarzewa (wiem, że jest tam magazyn Orange i Wittchen) - w paczce, poza portfelem, znajdowała się ulotka z Nju Mobile (wiem, że NM należy do Orange) z podziękowaniem za wybór oferty NM. Nie wiem, co myśleć o przesyłce - często mam kontakt z osobami, które otrzymywały nie zamawiane gifty i teraz mają problemy prawne i finansowe. Może ktoś z Orange orientuje się, czy sieć rzeczywiście premiuje klientów drogimi giftami...?
      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• oolsztyniak
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 6647
        • Superb II combi (3T5)
        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Czy ktoś pracuje w orange?

Eidos71, co do giftów swego czasu dostałem od orange za przedłużenie umowy bon do pandory na 500 zł.
        Była O2 RS 190 km / 436 Nm
        Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• Eidos71
          RS
          • 2011
          • 2050
          • Octavia II (1Z3)
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Moja sprawa już wyjaśniona. Portfel dostałem jako "długoletni i zasłużony" klient płacący "wysokie" rachunki
          Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
          MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• oolsztyniak
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 6647
            • Superb II combi (3T5)
            • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Wczoraj pisałem, że problemów nie mam a dziś nie mogę przedłużyć umowy bo wywala błąd.
            Załączone pliki
            Była O2 RS 190 km / 436 Nm
            Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm

Komentarz

• mozgi
              L&K
              • 2009
              • 1128
              • Octavia I (1U2)
              • AKL 1.6 MPI 101 KM

odświeżam temat , umowa mi się skończyła w Orange, chciałbym przedłużyć i może ktoś z obecnych osób pracuje lub ma znajomego pracującego w dziale utrzymania klienta Orange? :szeroki_usmiech
              ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
              Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• ruwado
                RS
                • 2009
                • 14887
                • Octavia IV (NX3)

Czy ktoś tu z forumowiczów mających relacje z O może podpowiedzieć o co kaman :evil:

pozdrawiam - Darek

Komentarz

Pracuję...